Альтернативний вигляд

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4463
Назва: Проектний підхід до управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві
Автори: Васильченко, М.І.
Маслак, О.С.
Тематичні ключові слова: підприємство
продуктові інновації
проектний підхід до управління
система управління
харчова промисловість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Волинський інститут економіки та менеджменту, Луцьк
Анотація: У статті розглянуто сутність поняття «продуктові інновації». Визначено, що саме такі інновації мають бути пріоритетними для підприємств харчової промисловості, адже рівень їх конкурентоспроможності залежить від співвідношення ціни і якості продукції. Обґрунтовано необхідність використання проектного підходу до управління впровадженням продуктових інновацій. Запропоновано модель системи управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві.
Бібліографічний опис: Васильченко М.І. Проектний підхід до управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві / М.І. Васильченко, О.С. Маслак // Вісник Волинського інституту економіки і менеджменту. – Луцьк : ВІЕМ, 2018. – № 20. – С. 53-60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4463
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник 20-pages-1-3,53-60,324.pdfОсновна стаття4.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.